Daiwa J-Braid Multicolor 300 m flätlina

Daiwa J-Braid Multicolor 300 m flätlina
Daiwa J-Braid Multicolor 300 m flätlina
Beskrivning av Daiwa J-Braid Multicolor 300 m flätlina

Daiwa tar hem potten på linmarknaden – J-Braid erbjuder denna japansktillverkade 8-fibriga topplina till ytterst förmånligt pris!

J-Braid är tillverkad i Japan av Daiwas högklassiga material och består av så många som åtta fibrer! Fibrerna är tätt flätade så att resultatet är en helt rund lina med ojämförlig smidighet släthet och hållbarhet. Förut har 8-fibriga flätlinor hört till betydligt högre prisklasser och använts av endast få fiskare. J-Braid är tack vare de åtta fibrerna rund slät och smidig vilket betyder utmärkta kastlängder och lysande slitstyrka. J-Braid motsvarar kvalitetsmässigt Daiwa Tournament 8 -flätlinan som kostade nästan dubbelt så mycket!

Daiwas nya J-Braid erbjuder alla egenskaper som krävs av en topplina men i en helt ny prisklass! Jämför pris och spolstorlekar prova och bli övertygad.

Multicolor-linan byter färg med tio meters mellanrum! Färgerna är klara (blå rosa grön violett orange) och syns tydligt i vattnet vilket gör det lättare att se linans rörelser. Lämpar sig också utmärkt för havsfiske! Dessutom ser multicolor tuff ut på spolen!

• Made in Japan
• 8-fibrig flätlina
• Mycket slät och smidig
• Väldigt slitstark
• Långkastande

Läs mer om Daiwa J-Braid Multicolor 300 m flätlina i butik...


Sök bästa pris på Daiwa J-Braid Multicolor 300 m flätlina hos: