Daiwa Tournament Limited haspelspö

Daiwa Tournament Limited haspelspö
Daiwa Tournament Limited haspelspö
Beskrivning av Daiwa Tournament Limited haspelspö

Den förnyade Tournament-serien erbjuder endast det bästa åt nordiska fiskare. Alla spön i Tournament-serien tillverkas i Daiwas anrika fabrik i Skottland och är planerade i samarbete med nordiska fiskeexperter. I de nya modellerna har vi gått från EVA-handtag till högklassig kork och rullfästena har uppdaterats till Fujis färskaste fästen. Även när det gäller spöringarna satsar vi på fuji som uppnått så många fiskares tillit. Den fantastiska helheten fulländas av ett snyggt och elegant yttre. I Tournament-serien hittar du spön för såväl lätt abborrjiggning som tungt gäddfiske och laxfiske. Högklassiga spön för fiskevattnens gentlemän!

• HVF-kolfiberklinga
• X45-konstruktion
• V-Joint Bias -fogar
• Fuji-rullfästen
• Krokögla
• Spöpåse i neopren

Borre TNLE632MLFS-AS: En modell särskilt framtagen för abborrjiggning. Smidigare klinga för säker krokning. Spöets vikt 113g.

Light redator TNLE672MFS-AS: Spö för gösjiggning. Klingan har kraft att kroka även större gösar. Spöets vikt 125g.

Dreamer TNLE702MLFS-AS: Pålitligt spö för lätt fiske t.ex. på forsturer. Prova friskt även som drop shot -spö. Spöets vikt 121g.

Predator TNLE862HFS-AS: Modell avsedd för tyngre gäddfiske. Om du gillar att fiska gädda med haspel och vill använda tunga beten är det här spöet för dig. Spöets vikt 162g.

Läs mer om Daiwa Tournament Limited haspelspö i butik...


Sök bästa pris på Daiwa Tournament Limited haspelspö hos: