Hardcore Lures Pike Strike 22 cm fiskjigg

Hardcore Lures Pike Strike 22 cm fiskjigg
Hardcore Lures Pike Strike 22 cm fiskjigg
Beskrivning av Hardcore Lures Pike Strike 22 cm fiskjigg

Pike Strike – det hetaste svenska gummit!

Hardcore Lures tillverkar ytterst högklassiga gummibeten som handarbete i Sverige. Betenas kvalitet hör till de bästa på marknaden! Gummiblandningen som används är verkligen mjuk och elastisk vilket ger betet en känslig gång redan vid riktigt låg hastighet. När du för första gången känner på ett bete från Hardcore Lures kan du inte annat än förvånas över hur mjukt och högklassigt det är! Hardcore Lures hör till Sveriges ledande tillverkare av gummibeten och deras tillverkningsmetoder skiljer sig till sin fördel just gällande gummiblandningens kvalitet målningen och den fantastiska glitterlackeringen. Alla beten tillverkas för hand i Sverige med omutlig känsla för kvalitet!

Pike Strike är till sin storlek ett optimalt bete för stora gäddor. Det simmar fint redan vid låg hastighet och stjärten lever attraktivt. Betet vänder också kraftigt på sidorna alltså gungar fint vid invevning. Pike Strike fungerar utmärkt vid långsam invevning och just den långsamma takten tillsammans med de blänkande sidorna tycker stora gäddor ofta om.

Hardcore Lures gummiblandning är verkligen mjuk så det är lätt att skruva ett jigghuvud i betet. Lägg till stingerkrokar och du är färdig för jakten på storgäddan!

Gummibeten ger ofta många gäddor och gäddans vassa tänder skär som känt skåror i betet. Vi rekommenderar att man reparerar gummibetena med lämpligt jigglim (t.ex. Mend-it eller Savage Gear Fix It) med vilka du kan fixa skåror och jack redan under fisketuren.

Läs mer om Hardcore Lures Pike Strike 22 cm fiskjigg i butik...


Sök bästa pris på Hardcore Lures Pike Strike 22 cm fiskjigg hos: