HTG-Uistin 12 cm wobbler

HTG-Uistin 12 cm wobbler
HTG-Uistin 12 cm wobbler
Beskrivning av HTG-Uistin 12 cm wobbler

HTG-Uistin tillverkar mycket kvalitativa wobblers med över 15 års erfarenhet. Som resultat av ett långt utvecklingsarbete föddes denna 12cm wobbler särskilt framtagen för trolling. Wobblerna tillverkas alltid från början till slut som handarbete i Hyvinge i Finland av Henri Ihatsu. Dessa wobblers kvalitet och finish söker verkligen sin like! Detta är konst och finsk hantverksskicklighet när de är som bäst!

HTG-Uistin 120mm wobblerkropparna är av balsaträ. Kropparna får ligga och impregneras i en probionatlösning i flera timmar innan de grundlackeras. Före det fästs wobblertråden i kroppen. Tråden är rostfri och håller både söt- och saltvatten.

Grundlackeringen görs åtta gånger på varje bete. På det sättet får kroppen ett hållbart skikt som skyddar balsakroppen mot fiskarnas vassa tänder. Efter grundlackeringen slipas varje kropp lätt varefter man kan limma på folie eller måla det första grundmålningslagret. All målning görs med färgspruta. Målningen och lackeringen görs med kvalitativa Cab Coatings Finland -produkter. En klar och hållbar ytlackering får wobblerna så många som sex gånger!

När betena är målade och lackade står hakskeden i turen. Varje hakskedsskåra sågas färdigt i rätt vinkel så att HTG-wobblern simmar precis som den ska. Efter det får wobblerna ännu ett lager lack som ytterligare binder den fastlimmade hakskeden vid kroppen.

Ögonen målas också för hand. När ögonen torkat fästs krokarna och sedan är det dags för provfiske HTG-Uistin provfiskar varje bete före det packas och levereras till försäljning. Därför får kunden alltid en kvalitativ och välfungerande wobbler direkt ur paketet.

• VMC-8540 BN nr 4 kemiskt vässade krokar
• Max. djup 27m
• Draghastighet 25-55km/h
• Wobblern simmar med rätt stor spark (kan trimmas till sökande)
• Provfiskad
• Tillverkad som handarbete i Finland

Läs mer om HTG-Uistin 12 cm wobbler i butik...


Sök bästa pris på HTG-Uistin 12 cm wobbler hos: