Keeper Scandi Head skjutklump

Keeper Scandi Head skjutklump
Keeper Scandi Head skjutklump
Beskrivning av Keeper Scandi Head skjutklump

Keeper Scandi -skjutklumparna är planerade så att du enkelt kan kasta långa kast. De passar perfekt till Keeper Spey -spön men fungerar naturligtvis även med andra spön. Genom att använda skjutklump får man tafsen att räta ut sig också vid långa kast. Färdiga öglor underlättar fästandet vid backingen och tafsen. Viktuppgifterna är tryckta på skjutklumparna.

• 33g / 108m och 39g / 120m
• Färdiga öglor
• Ladda spöet lätt
• Passar alla kaststilar

Keeper är ett flugfiskemärke utvecklat av den finska tillverkaren Vision Group. Keeper baserar sig på enkla insikter.

Den vilda öringen är alltid en utmanande motståndare. När vi kollar fluga efter fluga för att sedan förkasta dem tänker vi kanske ibland att fisken är klokare än vi. Kanske det men en sak är till hundra procent säker nämligen att en logo på ditt spö eller dina vadarbyxor inte har någon betydelse för fisken. Det enda som spelar någon roll är hur väl du lyckas imitera något som fisken gärna vill äta och hur bra du kan erbjuda fisken din fluga utan att skrämma den. Det är allt – åtminstone om vi förenklar det lite.

De flesta av oss har tyvärr ekonomiska begränsningar. Vid flugfiske är det ju trots allt frågan om hur väl vi lyckas lura en försiktig varelse i dess eget element. Vi fiskar för att få nya upplevelser och för att lära oss genom försök och misstag – det enda rätta sättet. Och vi ler hela tiden då vi gör det.

Håller du med kolla då vad Keeper har att erbjuda dig. Flugfiskeredskap av god kvalitet till väldigt rimliga priser.

Läs mer om Keeper Scandi Head skjutklump i butik...


Sök bästa pris på Keeper Scandi Head skjutklump hos: