Keeper Spey flugfiskespö

Keeper Spey flugfiskespö
Keeper Spey flugfiskespö
Beskrivning av Keeper Spey flugfiskespö

Om du vill ha ett enda spö för att fiska steelhead vid nordamerikanska nordvästkusten eller lax vid Kolahalvön är det här nog ditt bästa val! Det klarar 31-37g Scandi-skjutklumpar utan problem. Om du ska fiska i djupa gropar med stora flugor med blyögon ladda rullen med 580-650 grains Skagit-lina och sätt igång!

• 30/36ton kolfiberklingor
• 4-delade
• Kraftigt spö med helaktion
• X-format rullfäste
• Kromade spöringar av Snake-typ
• Cordura-rör

Keeper är ett flugfiskemärke utvecklat av den finska tillverkaren Vision Group. Keeper baserar sig på enkla insikter.

Den vilda öringen är alltid en utmanande motståndare. När vi kollar fluga efter fluga för att sedan förkasta dem tänker vi kanske ibland att fisken är klokare än vi. Kanske det men en sak är till hundra procent säker nämligen att en logo på ditt spö eller dina vadarbyxor inte har någon betydelse för fisken. Det enda som spelar någon roll är hur väl du lyckas imitera något som fisken gärna vill äta och hur bra du kan erbjuda fisken din fluga utan att skrämma den. Det är allt – åtminstone om vi förenklar det lite.

De flesta av oss har tyvärr ekonomiska begränsningar. Vid flugfiske är det ju trots allt frågan om hur väl vi lyckas lura en försiktig varelse i dess eget element. Vi fiskar för att få nya upplevelser och för att lära oss genom försök och misstag – det enda rätta sättet. Och vi ler hela tiden då vi gör det.

Håller du med kolla då vad Keeper har att erbjuda dig. Flugfiskeredskap av god kvalitet till väldigt rimliga priser.

Läs mer om Keeper Spey flugfiskespö i butik...


Sök bästa pris på Keeper Spey flugfiskespö hos: