Keeper Switch flugfiskespö

Keeper Switch flugfiskespö
Keeper Switch flugfiskespö
Beskrivning av Keeper Switch flugfiskespö

Det här 10´6” Switch-spöet klarar alla möjliga situationer där du vill fiska med ett Switch-spö. Det är som bäst som tvåhandsspö men kan även användas med en hand. Kast med två händer kombinerat med fiske som vid enhandskast gör det här spöet ytterst mångsidigt. Vid tvåhandssfiske rekommenderar vi skjutklump med vikten 26g eller Skagit-lina på 460 grain. Vid användning av traditionella AFTM-klassade enhandslinor rekommenderar vi #8 eller #9 -linor enligt din smak.

Keeper är ett flugfiskemärke utvecklat av finländska Vision Group. Keeper baserar sig på enkla insikter.

Den vilda öringen är alltid en utmanande motståndare. När vi kollar fluga efter fluga för att sedan förkasta dem tänker vi kanske ibland att fisken är klokare än vi. Kanske det men en sak är till hundra procent säker nämligen att en logo på ditt spö eller dina vadarbyxor inte har någon betydelse för fisken. Det enda som spelar någon roll är hur väl du lyckas imitera något som fisken gärna vill äta och hur bra du kan erbjuda fisken din fluga utan att skrämma den. Det är allt – åtminstone om vi förenklar det lite.

De flesta av oss har tyvärr ekonomiska begränsningar. Vid flugfiske är det ju trots allt frågan om hur väl vi lyckas lura en försiktig varelse i dess eget element. Vi fiskar för att få nya upplevelser och för att lära oss genom försök och misstag – det enda rätta sättet. Och vi ler hela tiden då vi gör det.

Håller du med kolla då vad Keeper har att erbjuda dig. Flugfiskeredskap av god kvalitet till väldigt rimliga priser.

Läs mer om Keeper Switch flugfiskespö i butik...


Sök bästa pris på Keeper Switch flugfiskespö hos: