Keeper WF fluglina

Keeper WF fluglina
Keeper WF fluglina
Beskrivning av Keeper WF fluglina

Keeper-fluglinan är en balanserad och lättkastad flytande WF (weight forward) -fluglina. Den är designad att laddas enkelt på moderna flugfiskespön och fungerar bra i alla fiskesituationer. Den här självsmörjande fluglinan är smidig och utan minne även i kallt vatten.

Keeper är ett flugfiskemärke utvecklat av finländska Vision Group. Keeper baserar sig på enkla insikter.

Den vilda öringen är alltid en utmanande motståndare. När vi kollar fluga efter fluga för att sedan förkasta dem tänker vi kanske ibland att fisken är klokare än vi. Kanske det men en sak är till hundra procent säker nämligen att en logo på ditt spö eller dina vadarbyxor inte har någon betydelse för fisken. Det enda som spelar någon roll är hur väl du lyckas imitera något som fisken gärna vill äta och hur bra du kan erbjuda fisken din fluga utan att skrämma den. Det är allt – åtminstone om vi förenklar det lite.

De flesta av oss har tyvärr ekonomiska begränsningar. Vid flugfiske är det ju trots allt frågan om hur väl vi lyckas lura en försiktig varelse i dess eget element. Vi fiskar för att få nya upplevelser och för att lära oss genom försök och misstag – det enda rätta sättet. Och vi ler hela tiden då vi gör det.

Håller du med kolla då vad Keeper har att erbjuda dig. Flugfiskeredskap av god kvalitet till väldigt rimliga priser.

Läs mer om Keeper WF fluglina i butik...


Sök bästa pris på Keeper WF fluglina hos: