Alega Enzymer Och Matsmältningsprocessen

Alega Enzymer Och Matsmältningsprocessen

Ta reda på matsmältningssystemets betydelse och den viktiga roll som enzymer spelar för att frigöra näringsämnen från maten och omvandla dem till en form som kan användas av kroppen.Experimentsatsen innehåller tillräckligt med material för 15 grupper. Lärarmanualen och studentstudiehandboken ingår. (Engelska)

Satsen innehåller:

1 x 5,25 g pankreatin, gallsalter
1 x 2,5 g Albumin äggpulver
1 x 2,5 g löslig stärkelse
1 x 1,0 g Pepsin 1: 10 000
1 x 0,25 g amylasbakteriologiskt pulver
1 x 25 ml natriumhydroxid 0,1 N
1 x 25 ml saltsyra 0,1 N
1 x 25 ml Biuret för proteintest
1 x 25 ml fenolftalein 1% Ipa
1 x 25 ml Iki Dilute Logols-lösning
1 x 25 ml olivolja, ren
10 per sats plast, graderad pipett

Läs mer om Alega Enzymer Och Matsmältningsprocessen

Alega Enzymer Och Matsmältningsprocessen

Biokemi

Hitta Alega Enzymer Och Matsmältningsprocessen även hos:










Rulla till toppen