Pasta Ai Funghi

Pasta Ai Funghi

Tillagning:1. Öppna påsen vid märket. Vik ut bottendelen. Ta bort ’syreabsorberaren’. 2. Tillsätt hett vatten upp till linje 9 (0.370 liter). 3. Rör om noga. 4. Förslut öppningen. Låt stå 8 minuter. 5. Rör om. 6. Servera från påsen. Hållbarhet: 48 månaderIngredienser:57% pasta (vete, ägg, salt), 12% ost (vasslepulver, ostpulver, palmolja, salt, glukossirap), palmolja, mjölkpulver, kokosnötolja, potatisstärkelse, 4% paprika, 2% purjolök, 2% lök, 2% champinjon, salt, pepparNäringsvärde/100gEnergi417 kcal (1745 kJ)Fett15.3 g (mättat: 9.5 g)Kolhydrater55.8 g (socker: 5.9 g)Protein12.4 gSalt3.2 gFibrer6.2 g

Läs mer om Pasta Ai Funghi

Pasta Ai Funghi

Frystorkad Mat

Hitta Pasta Ai Funghi även hos:









Rulla till toppen