Sakke Yrjölä Finlands fiskar A4 kort

Sakke Yrjölä Finlands fiskar A4 kort
Sakke Yrjölä Finlands fiskar A4 kort
Beskrivning av Sakke Yrjölä Finlands fiskar A4 kort

Ge i gåva eller rama in och häng upp på din egen vägg! Den passionerade fiskaren och konstnären Sakke Yrjölä har illustrerat dessa detaljrika kort!• Korten är tryckta på stadig (300g) kortkartong och är skyddslackade• Tryckt i Finland• 21×29 cm”Jag förälskade mig redan som barn i de rubinögda mörtarnas och platinafjälliga löjornas skönhet. Vi metade dem och åt dem också. Fiskarnas fantastiska detaljer blev välbekanta. På fritiden vistades jag i naturen vid vattendrag och studerade arthandböcker. Sundmans och Wrightarnas fiskbilder simmade in i mina drömmar. På köksväggen hade vi en snygg laxtavla av Erik Bruun. Jag försökte mig på att rita fiskar ett par gånger.Senare när jag studerat och arbetat med konst började jag kombinera det med min passion och göra fiskbilder. Efter ett par års övande och min första utställning var det dags för följande steg; att måla alla fiskarter i vårt land för en ny bok om Finlands fiskar. Mina produkter är en följd av den proocessen. De är gjorda för att berätta om den mångskiftande skönheten i vår undervattensnatur och uppmuntra nya generationer att ta hand om våra unika och värdefulla vattendrag. Mina produkter är tillverkade i norra Helsingfors i huvudsak på finska material. Närproduktionen säkerställer en god kvalitet och minskar energiförbrukningen.” -Sakke Yrjölä

Läs mer om Sakke Yrjölä Finlands fiskar A4 kort i butik...


Sök bästa pris på Sakke Yrjölä Finlands fiskar A4 kort hos: