Sakke Yrjölä Silverlax Coho Salmon 30x40cm poster

Sakke Yrjölä Silverlax Coho Salmon 30x40cm poster
Sakke Yrjölä Silverlax Coho Salmon 30x40cm poster
Beskrivning av Sakke Yrjölä Silverlax Coho Salmon 30x40cm poster

Fantastisk gåvoidé för alla fiskare eller som snygg tavla på stugan! Den passionerade fiskaren och konstnären Sakke Yrjölä har gjort de fantastiska fiskbilderna.• Postern är tryckt på stadigt papper och levereras i ett papprör• Tryckt i Finland• 30x40cm poster• Fiskarnas namn på fem olika språk: latin engelska finska svenska ryska”Jag förälskade mig redan som barn i de rubinögda mörtarnas och platinafjälliga löjornas skönhet. Vi metade dem och åt dem också. Fiskarnas fantastiska detaljer blev välbekanta. På fritiden vistades jag i naturen vid vattendrag och studerade arthandböcker. Sundmans och Wrightarnas fiskbilder simmade in i mina drömmar. På köksväggen hade vi en snygg laxtavla av Erik Bruun. Jag försökte mig på att rita fiskar ett par gånger.Senare när jag studerat och arbetat med konst började jag kombinera det med min passion och göra fiskbilder. Efter ett par års övande och min första utställning var det dags för följande steg; att måla alla fiskarter i vårt land för en ny bok om Finlands fiskar. Mina produkter är en följd av den proocessen. De är gjorda för att berätta om den mångskiftande skönheten i vår undervattensnatur och uppmuntra nya generationer att ta hand om våra unika och värdefulla vattendrag. Mina produkter är tillverkade i norra Helsingfors i huvudsak på finska material. Närproduktionen säkerställer en god kvalitet och minskar energiförbrukningen.” -Sakke Yrjölä

Läs mer om Sakke Yrjölä Silverlax Coho Salmon 30x40cm poster i butik...


Sök bästa pris på Sakke Yrjölä Silverlax Coho Salmon 30x40cm poster hos: