Trijicon Accupoint 5-20×50

Trijicon Accupoint 5-20×50

Trijicon AccuPoint 5 – 20 x 50

Tub: 30 mm, Riktmedel: triangel, standard duplex hårkors samt mildot hårkors. Ögonavstånd: 100 mm, Synfält på 100 meter: 6,4-1,7 m, Längd: 342 mm, Vikt: 764 gram.

Detta sikte har även parallaxjustering, target knobs (utvändig skottställning) samt avtagbart motljusskydd (ingår).

Trijicon kikarsikten är helt unika tack vare kombinationen av högklassig optik med flerskiktsbehandling av samtliga linser, ett riktmedel som är belyst dag som natt – utan batterier, samt möjligheten till det mycket snabba skyttet; BAC.

Riktmedlet är belyst dag som natt – helt utan batterier eller inställningar. Det lyser med hjälp av fiberoptik på dagen som på natten kompletteras med tritium – en isotop av väte. Det fiberoptiska ljusintaget ser till att ljusstyrkan på riktmedlet automatiskt anpassar sig efter ljuset där du för tillfället står på pass. Nattbelysningen, tritiumet, lyser med tydlig kontrast och en väl avvägd ljusstyrka för att inte blända det mörkeranpassade ögat. Kombinationen fiberoptik och tritium gör att du är helt oberoende av batterier eller manuella inställningar.

BAC-tekniken, det snabba skyttet, fungerar med triangeln som riktmedel. Du skjuter med båda ögonen öppna och använder siktet, trots en viss förstoring, på ett liknande sätt som ett vanligt rödpunktsikte. Spetsen på triangeln ger, till skillnad från en punkt, absolut precision.

Läs mer om Trijicon Accupoint 5-20×50

Trijicon Accupoint 5-20×50

Kikarsikten

Hitta Trijicon Accupoint 5-20×50 även hos:


Rulla till toppen